Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Rozumiem
 
 
  18 grudnia 2018 Rejestruj Zaloguj
 
 
  Aukcja: Regionalna Kuchnia Polska: Podlasie i Lubelszczyzna (numer: 216128974)
Aukcja: Regionalna Kuchnia Polska: Podlasie i Lubelszczyzna
Kategorie: /Księgarnia
/Księgarnia/Poradniki i albumy/Kuchnia, potrawy/Kuchnie świata i regionalne
/Księgarnia/Poradniki i albumy/Kuchnia, potrawy
/Księgarnia/Poradniki i albumy/Kuchnia, potrawy/Potrawy dietetyczne
/Księgarnia/Poradniki i albumy/Kuchnia, potrawy/Napoje, drinki
/Księgarnia/Poradniki i albumy/Kuchnia, potrawy/Ciasta, desery
/Księgarnia/Poradniki i albumy/Kuchnia, potrawy/Dania główne
/Księgarnia/Poradniki i albumy/Kuchnia, potrawy/Pozostałe
Status: Zakończona (nie sprzedana)
Data wystawienia: 2018-10-11 23:49:00
Data końca: 2018-10-14 23:49:00
Sprzedający: Gato (0)  
Zobacz pozostałe aukcje sprzedającego
  Zadaj pytanie sprzedającemu ...
Negocjuj cenę ...
  Dodaj do obserwowanych
Powiadom znajomego
   
Aktualna cena: 35,00
   
Najwyższa oferta:
Lokalizacja:
Koszty transportu: ponosi Kupujący
Formy płatności: Z góry
 
 
1. Opis przedmiotu:

Regionalna Kuchnia Polska: Podlasie i Lubelszczyzna

Regionalna Kuchnia Polska: Podlasie i Lubelszczyzna

Wyśmienite przepisy pochodzące z regionalnej kuchni Podlasia i Lubelszczyzny, w których odnaleźć można wiele potraw i smaków tak charakterystycznych dla Kresów dawnej Rzeczypospolitej, min.: białoruski „kawior” z solonych grzybów, domowy smalec z ziołami, rosyjska zakuska, gorąca przekąska chmielowa, kurki z estragonem, pasztet z bażanta, salceson z tołpygi, barszcz białostocki i po podlasku, karmuszka, pokuczaj, filety z dzika w pomarańczowym sosie, węgorz po tatarsku, sękacz, dziad pakowaniec, białostocki kwas z chleba i chmielu, kołdunki z suszonymi śliwkami.

Spis treści:
  • Przystawki
  • Zupy
  • Dania główne i dodatki
  • Ciasta i desery
  • Bibliografia
  • Indeks potraw



Gato
Seria: Regionalna Kuchnia Polska - kolekcja
112 str., oprawa twarda, format 145x210
Stan: b.dobry (-) delikatne otarcia rogów okładki
Wyd.: O-Press
ISBN: 9788360719084

Kupuj Zapraszam do licytacji: Regionalna Kuchnia Polska: Podlasie i Lubelszczyzna Kupuj


Po wygranej aukcji proszę o kontakt w celu ustalenia sposobu finalizacji transakcji oraz łącznych kosztów wysyłki.

 
2. Właściwości wystawianego przedmiotu:
 
3. Zdjęcia przedmiotu:

Powiększ


 
 
4. Przebieg aukcji:
 
  
 
 
Zasady użytkowania   Zasady zachowania prywatności   Projekt i wykonanie: SASystem.pl